Hallonblondies

Brownie fast blondie, vit choklad istället för mörkchoklad. Mjuka saftiga och väldigt söta kakor som blir perfekta med syrliga hallon i.
 
330 gram vit choklad
160 gram smör
220 gram vetemjöl
1 tsk salt
1 tsk bourbon vanillia
3 ägg
1 dl råströsocker
 
60 gram hackad vit choklad
ca 30 färska hallon
 
Sätt ugnen på 165 grader. Klä en lite mindre plåt med bakplåtspapper. Smält chokladen och smöret över ett vattenbad. Vispa under tiden äggen till en fluffig smet. Vänd ner socker och den smälta chokladsmeten. Blanda samman de torra ingredienserna. Vänd sedan ner det i smeten och blanda väl. Häll smeten i formen och bred ut den till ett jämnt lager. Strö över den hackade chokladen och hallonen. Grädda i ugnen ca 20 minuter. Låt kakan svalna och skär den sedan i bitar.
 
 
Lycka till.
Sofie:

Gud så gott det såg ut, ska jag absolut prova! :)

Svar: Ja de är supergoda :)
ebba

Kommentera inlägget här: