Raw chokladkaka

Åh vilken dröm som dessutom är nyttig. Det kan inte bli bättre. Chokladig, kladdig och nötig.
 
4 1/2 dl nötter (hasselnötter, mandel, valnötter)
2 1/2 dl daldar (färska urkärnade)
4 msk kokosolja
4 msk raw kakao
1 nypa havssalt
 
Mixa samman allt och bred ut i en rund springform.
 
4 1/2 dl blötlagda cachewnötter (blötlaga minst 4 tim)
2 1/2 dl raw kakao
2 1/4 dl vatten
Drygt 1 dl agave sirap
1 tsk bourbon vanilia
1/4 tsk havssalt
 
Mixa samman samtliga ingredienser och bred ut smeten på nöt/daddelsmeten i formen. Lägg i frysen och låt stå minst 4 tim. Tag fram ca 20 min innan servering. Servera tillsammans med frysta blåbär och hallon.
 
 
Kram Ebba
 
 
Kommentera inlägget här: